Skip to content

Brood en toast salades

Dagelijks worden met veel zorg, aandacht en de beste ingrediënten heerlijke ambachtelijke salades bereid. Heeft u behoefte aan een eigen salade? Vraag naar de mogelijkheden voor een private label product.

Geraspte oude kaas in een pittige mosterdmayonaise.

Vers gekookte tonijn met een frisse rauwkost in een volle cocktailsaus.

Vers gekookte tonijn met een frisse rauwkost in een volle cocktailsaus.

Vers gekookte scharreleieren in een romige mayonaise verrijkt met een stukje gebakken spek en een fris uitje.

Vers gekookte Hollandse garnalen in een heerlijk mayonaisesaus.

Gekookt rivierkreeftvlees, surimi en stukjes fruit in een flueel zachte cocktailsaus.

Vers gekookte eitjes in een met bieslook verrijkte saladesaus.

Gekookt kippenvlees in een met ananas verrijkte cocktailsaus.

Gekookt kippenvlees in een zoet pittige cocktailsaus.

Vers gekookte scharreleieren in een truffelmayonaise.

Asperge stukjes met gerookt en gekookt kippenvlees in een romige mayonaise.

Asperge, gekookte en gerookte zalm in een frisse cocktailsaus.

Reepjes beenham, asperge stukjes en gekookt ei in een romige saladesaus.

Vers gekookt kippevlees in een pittige currysaus.

Surimi in een heerlijke mayonaisesaus.

Vers gekookte rode zalm in een frisse cocktailsaus.

Warm gerookte Zalm in een pittige dille mosterdmayonaise.

King Krabvlees surimi en vers gekookte eitjes in een echte Belgische mayonaise.

Vers gekookte kabeljauw en zalm in een met garnalen en groentjes verrijkte cocktailsaus.

Gekookt kippenvlees in een frisse saladesaus met cranberries.

Pesto van verse basilicum, pijnboompitten, cashewnoten en grana padano.

Vers gekookte kabeljauw en zalm in een met garnalen en frisse groentjes verrijkte cocktailsaus.

Gekookt kippenvlees in een zachte met fruit verrijkte kerriesaus.

Vers gekookte black tiger garnalen in een pittige knoflooksaus.

Een klassieker, stukjes ham, scharrelei, augurk, ui, en doperwtjes in een zoete mayonaisesaus.

Gerookte forel en gekookte kabeljauw in een zachte romige mayonaise.

Reepjes echte beenham in een frisse mosterdmayonaise.

Reepjes boterhamworst, augurk en een fris uitjes in een romige mayonaisesaus.

Gegaard spare rib vlees in een zoete saladesaus met een Japanse tint.

Pulled rib meat in een smokey barbequesaus.

Gekookte kabeljauw in een met grijze en roze garnaaltjes verrijkte saus.

Frisse eiersalade op smaak gebracht met kerrie.
Gebraden kalfsvlees in een zachte tonijnmayonaise verrijkt met kappertjes.

Pulled porc vlees in een frisse saus met een knapperig komkommertje.

Klantspecifieke recepten

Onze state-of-the-art productiefaciliteiten stellen ons in staat moeiteloos in te spelen op uw wensen. Door onze relaties met de beste toeleveranciers kunnen we uw private label producten leveren in grote volumes en met een zeer constante kwaliteit.