Skip to content

Brood en toast salades

Dagelijks worden met veel zorg, aandacht en de beste ingrediënten heerlijke ambachtelijke salades bereid. Heeft u behoefte aan een eigen salade? Vraag naar de mogelijkheden voor een private label product.

Vers gekookte makreel in een frisse saus aangevuld met een augurkje.

Geraspte oude kaas in een pittige mosterdmayonaise.

Vers gekookte tonijn met een frisse rauwkost in een volle cocktailsaus.

Vers gekookte scharreleieren in een romige mayonaise verrijkt met een stukje gebakken spek en een fris uitje.

Vers gekookte Hollandse garnalen in een heerlijk mayonaisesaus.

Gekookt rivierkreeftvlees, surimi en stukjes fruit in een flueel zachte cocktailsaus.

Gebraden vakrkensrollade in een pittige mosterdmayonaise.

Vers gekookt kippevlees in een pittige currysaus.

Surimi in een heerlijke mayonaisesaus.

Vers gekookte rode zalm in een frisse cocktailsaus.

Warm gerookte Zalm in een pittige dille mosterdmayonaise.

King Krabvlees surimi en vers gekookte eitjes in een echte Belgische mayonaise.

Vers gesneden rauwkost te weten, selderij, wortel, wittekool en paprika in een frisse saladesaus.

Vers gekookte black tiger garnalen in een pittige knoflooksaus.

Een klassieker, stukjes ham, scharrelei, augurk, ui, en doperwtjes in een zoete mayonaisesaus.

Reepjes echte beenham in een frisse mosterdmayonaise.

Reepjes boterhamworst, augurk en een fris uitjes in een romige mayonaisesaus.

Vleeswaren // Scheldelander

Scheldelander een concept ontwikkeld door Keurslager Rob van Velzen. De overheid heeft plannen om zoutreductie in voedsel verplicht te stellen, al in 2013 verplichte de overheid, de bakkers, zoutreductie door te voeren in brood.

“Om deze regelgeving voor te zijn begon ik de zoektocht naar smakelijke vleeswaren die minder zout en natrium bevatten, een hele uitdaging want zoutreductie verandert het product wezenlijk in smaak houdbaarheid en kleur. Ik ben gebruik gaan maken van gefilterd Oosterscheldewater bij het bereiden van mijn producten, waarmee ik in staat ben om smakelijke malse vleeswaren met minder zout en natrium te bereiden.”

Deze vleeswaren zijn allen bereid uit geselecteerd vlees en op ambachtelijke wijze vervaardigd door echte vakmensen.

Klantspecifieke recepten

Onze state-of-the-art productiefaciliteiten stellen ons in staat moeiteloos in te spelen op uw wensen. Door onze relaties met de beste toeleveranciers kunnen we uw private label producten leveren in grote volumes en met een zeer constante kwaliteit.