Skip to content

Seizoen salades

Dagelijks worden met veel zorg, aandacht en de beste ingredi├źnten heerlijke ambachtelijke salades bereid. Heeft u behoefte aan een eigen salade? Vraag naar de mogelijkheden voor een private label product.

Vers gekookte makreel in een frisse saus aangevuld met een augurkje.

Geraspte oude kaas in een pittige mosterdmayonaise.

Vers gekookte tonijn met een frisse rauwkost in een volle cocktailsaus.

Vers gekookte scharreleieren in een romige mayonaise verrijkt met een stukje gebakken spek en een fris uitje.

Vers gekookte Hollandse garnalen in een heerlijk mayonaisesaus.

Gekookt rivierkreeftvlees, surimi en stukjes fruit in een flueel zachte cocktailsaus.

Gebraden vakrkensrollade in een pittige mosterdmayonaise.

Vers gekookt kippevlees in een pittige currysaus.

Surimi in een heerlijke mayonaisesaus.

Vers gekookte rode zalm in een frisse cocktailsaus.

Warm gerookte Zalm in een pittige dille mosterdmayonaise.

King Krabvlees surimi en vers gekookte eitjes in een echte Belgische mayonaise.

Vers gesneden rauwkost te weten, selderij, wortel, wittekool en paprika in een frisse saladesaus.

Vers gekookte black tiger garnalen in een pittige knoflooksaus.

Een klassieker, stukjes ham, scharrelei, augurk, ui, en doperwtjes in een zoete mayonaisesaus.

Reepjes echte beenham in een frisse mosterdmayonaise.

Reepjes boterhamworst, augurk en een fris uitjes in een romige mayonaisesaus.